Dette er OBOS-Camp

Les mer om den nye nasjonale fotballcampen

I samarbeid med Norsk Toppfotball og klubbene i OBOS-ligaen lanserte OBOS i 2023 en helt ny nasjonal profesjonell fotballcamp for jenter og gutter 6-14 år. Merk: Hvilke aldersgrupper campene er åpne for varierer fra klubb til klubb. Campen er et tilbud om profesjonell trening med innhold av høy kvalitet, som skal være tilgjengelig for alle. For alle- uavhengig av hvor langt man har kommet sportslig og hvor god råd man har. OBOS-Camp skal være et supplement til eksisterende fotballskoler og camper.

OBOS-Camp gjennomføres i periodene vinter-, sommer- og høstferie. Du kan trykke her for å se hvor din nærmeste OBOS-Camp arrangeres.

Hvem er OBOS-Camp for?

OBOS-Camp er for alle som ønsker å delta på en camp der læring og utvikling er i fokus og man blir fulgt opp av dyktige trenere. Det er ikke noen krav til sportslig nivå, men det forventes at alle deltakere selv er motiverte og har ønske om å lære. OBOS-Camp er for både gutter og jenter. 

Skjermbilde 2023-04-26 kl. 09.15.32.png
Hva inneholder OBOS-Camp?

Dagene på OBOS-Camp består to økter på ca. 90 minutter som ledes av dyktige trenere. Øktene bygges opp rundt et tema for hver dag. En av øktene består av deløvelser og tilpassede spilleformer, mens den andre i all hovedsak består av spill med fokus på dagens tema.

OBOS-Camp inneholder også fokus på fotballmentalitet og utvikling av spillerne som mennesker. Dette gjøres gjennom egne mentalitetstema hver dag, og en egen "verditime" der spillerne bevisstgjøres på hvordan vi behandler hverandre på og utenfor banen. Tema for verditimen i 2024 er #STOPP Rasismen.

Alle som deltar på OBOS-Camp får servert lunsj alle dager, og mottar hver sin drakt og ball levert av OBOS.

Deltakernes dom

Telma Helle-Aalberg (12) deltok fem dager på OBOS-Camp hos Sagene IF i Oslo, og felte følgende dom over opplevelsen:

- Jeg synes det har vært veldig gøy. Det er veldig bra samhold her og man blir veldig godt kjent med trenerne også. Jeg synes verditimen var veldig spennende og lærerik- alle fortjener å bli behandlet likt. 

Meld deg på OBOS-Camp her

_DSF4841.jpg