HØSTENS OBOS-CAMP ER RETT RUNDT HJØRNET

Nedtellingen har startet, og OBOS-camp i høstferien nærmer seg med stormskritt

Gjør deg klar for action når rekordmange camper arrangeres over hele Norge. For første gang arrangeres over 30 fotballcamper i OBOS-regi samtidig, og vi gleder oss til dager fulle av fotball.

På vår hjemmeside kan du nå finne din nærmeste arrangør, og melde deg på høstens høydepunkt før det er for sent. Merk at aldersklassene varierer fra klubb til klubb.

Sjekk ut vår oversikt over hvor høstens camper arrangeres, og meld på ditt barn.

OBOS-camp setter fokus på kvalitet, trivsel og inkludering. Vi forventer at du møter opp forberedt og motivert, men vi stiller ingen krav til ferdigheter. Denne nasjonale fotballsatsningen har som mål å utvikle deg som fotballspiller. Det er viktig med konsentrasjon og fokus, men det skal også være lærerikt og morsomt for alle. Som deltaker får du lunsj, egen ball og kul bekledning!

NB: Vi kan dessverre ikke garantere at det finnes en OBOS-camp der du bor. 

Stort Læringsutbytte

Ikke bare barna får stort læringsutbytte, men også trenerne, som får ta på seg større ansvar. Å lede og instruere unge fotballspillere kan være utfordrende, men gir trenerne verdifull erfaring med lederskap og ansvar, noe som gir dem innsikt de kan ta med seg videre i livet. Kontakt din klubb hvis dette er noe som høres spennende ut for deg.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med oss på [email protected]