OBOS-Camp hos Ranheim

Få et innblikk i hva OBOS-Camp er

Ranheim var blant klubbene som stod for de første gjennomføringene av OBOS-Camp. Se hvordan det gikk:

Saken fortsetter under videovinduet.

Vennskap og mye fotball

OBOS-Camp ble tatt godt i mot av spillerne selv hos Ranheim, som satte pris på å ha et slikt type tilbud i vinterferien. Samholdet og innholdet i øktene under campen var noe av det som ble trukket frem som suksessfaktorer av spillerne selv:

- Det beste med OBOS-Camp er å spille og ha det gøy med venner.

- Kampene har vært veldig bra.

- Det beste på campen er å ha det artig og spille fotball.

Spillerne ble under campen trent av spillere fra klubbens U23-lag herrer og A-lag kvinner. Under campens siste dag fikk de også besøk av spillere fra klubbens A-lag herrer som spiller i OBOS-ligaen. Både kunstgresset på Ranheim idrettspark og cageballbanene inne i nye Ranheim aktivitetshall ble brukt.

Spillerne fikk alle hver sin drakt og hver sin ball. Alle tre dagene ble det gjennom to økter på ca. 90 minutter, med tydelig definerte tema for hver dag. Det ble også avholdt en verditime der spillerne fikk reflektere og diskutere rundt tema #Stopp Rasismen. I tillegg ble det servert lunsj mellom øktene hver dag, og under campens siste dag stod pasta bolognese på menyen.

Fornøyd arrangør

- At barna koser seg så mye, sprer så mye glede og byr så mye på seg selv gjør at det er en fryd å arrangere en slik fotballskole. De har vært igjennom et bra opplegg med flinke trenere (fra damelaget og U23-gruppa) som gjør at spillerne sitter igjen med en god følelse.

Spillerne har hatt en dag med fokus på forsvarsspill, en dag med fokus på angrepsspill og den siste dagen med å sette dette sammen til turnering og mange kamper, forteller arrangøransvarlig Eskil Husby.

Honnør til Ranheim for en veldig god gjennomføring!

OBOS-Camp Ranheim

  • Når: Vinterferien

  • Hvor: Ranheim idrettspark, Trondheim

  • Antall deltakere: 80

  • Antall dager: 3