Skjermbilde 2023-04-19 kl. 11.17.04

Sjekk ut årets drakt!

Drakten er det synlige beviset på at man har deltatt på OBOS-Camp. Vi har laget en drakt som kan bæres med stolthet året rundt, som du KUN får ved å delta på OBOS-Camp.

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER.

En ekte drakt

Årets drakt er designet med inspirasjon fra drakter til de største lagene i Norge og i resten av verden. Drakten har en stilren fargekombinasjon, og bærer OBOS-Camps egen logo. Drakten er levert av Select.

Draktens elementer

Årets drakt har flere elementer ved seg som gjør den helt spesiell. Disse elementene skal være et synlig bevis på hva spillerne har vært gjennom under OBOS-Camp, og noe man stolt kan vise frem.

Skjermbilde 2023-04-19 kl. 11.17.04.png

Logoen er plassert på venstre side av brystet. Den er hjertet i drakten.

#STOPP-merket på venstre skulder kommer fra prosjektet #STOPP Rasismen som er en del av OBOS-Camp. Spillerne går gjennom en verditime med diskriminering og rasisme som tema, og har fokus på dette gjennom hele campen.

Fotball for målene er toppfotballens bærekraftsprosjekt. Logoen sitter på høyre skulder. Den symboliserer fotballens viktige rolle innen sosial bærekraft, for lokalmiljøene og for byene i hele landet.

OBOS-logoen er plassert sentralt på brystet og glir sømløst inn i designet. Den synliggjør OBOS som avsender av både OBOS-Camp og drakten.

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER.