DSC08811-kopi

Vi er klare for sommerens høydepunkt

Meld deg på OBOS-camp, og bli med på sommerens høydepunkt!

21 klubber er klare for å arrangere OBOS-camp i sommerferien, og vi håper du vil være med. For andre år på rad vil det i både juni og august arrangeres OBOS-camp en rekke steder rundt om i landet. Vi opplevde svært god respons i 2023, og vi ønsker nå å heve lista enda et hakk i 2024.

OBOS-camp er et tilbud som preges av kvalitet, trivsel og inkludering. På campene stilles det krav til fokus, engasjement og læringsvilje. Det er ingen krav til ferdighetsnivå, kun at man ønsker å utvikle seg som fotballspiller. 

Sjekk ut vår oversikt over hvor sommerens camper arrangeres, og meld på ditt barn.

NB: Vi kan dessverre ikke garantere at det finnes en OBOS-camp der du bor. 

Sommerens camper vil bestå av mye fotballaktivitet, men også ha fokus på mer enn bare tekniske og taktiske ferdigheter. På alle OBOS-camper vil det være en egen verditime der #Stopp Rasismen er tema. Her vil deltakerne få reflektere rundt spørsmål om rasisme og diskriminering, og høre hva spillere i toppfotballen tenker om tematikken. På campen vil det også være teori om kosthold, trening og søvn, og i tillegg til kontinuerlig fokus på mentalitetsutvikling gjennom daglige fokusområder. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på [email protected].