Framegrab OBOS-camp - Mjøndalen 2

Alle påmeldinger er åpne

Meld deg på sommerens fotballeventyr

Alle sommerens arrangører av OBOS-Camp er nå klare- påmeldingen er åpen!

I vinterferien ble OBOS-Camp arrangert for første gang, og mottatt med positive tilbakemeldinger fra deltakere, arrangører og foresatte. Nå er det klart for sommerens gjennomføringer, og alle arrangører har nå åpnet sine påmeldingssider.

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER

Gode tilbakemeldinger

Vi lar Dahir Dahir (12), som deltok på OBOS-Camp hos Sagene i vinterferien, oppsummere hvorfor han mente campen var en suksess:

-Jeg føler jeg har blitt bedre i fotball. På OBOS-Camp kan du få nye venner og du kan bli bedre i fotball, samtidig som du er i fysisk aktivitet. I tillegg liker jeg t-skjorten vi har fått, som også har #Stopp Rasismen på armen. Det er veldig bra.

Trening med kvalitet- tilgjengelig for alle

OBOS-Camp er et tilbud der deltakerne tilbys profesjonell trening med et innhold av høy kvalitet, som skal være tilgjengelig for alle. Planer og øvelser er utviklet av Glimt-akademiet til FK Bodø/Glimt, og øktene ledes av dyktige trenere.

Målet med OBOS-Camp er å gi deltakerne en fotballopplevelse som stikker seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Campen har også fotballmentalitet som gjennomgående tema. OBOS-Camp arrangeres i store deler av Norge, av klubber i OBOS-ligaen og deres samarbeidsklubber.

OBOS-Camps tre fokusområder er kvalitet, samhold og inkludering.

Lurer du på hva OBOS-Camp inneholder? Vi fulgte en dag på camp hos Mjøndalen IF- les om og se video fra dagen her.

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER